11.7.2006

Perhosia


Julkaisin eilen jo nämä valokuvat, mutta Blogilista ei päivittänyt blogiani. Listan pitäjä antoi vinkin, että sivulla pitää olla vähintään viisi "merkkiä" ennen kuin päivitys tapahtuu. Lisään siis hieman tekstiä.




Perhoset olivat aika hankalissa paikoissa, joten en päässyt kuvaamaan niiden siipien aukeamaa, niin kuin yleensä on tapana.


6 Comments:

At 12/7/06 10:16 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ja täällä eikun kuvat paranee paranemistaan. Kivoja lähikuvia. Mökillä näin yhden perhosen, mutta ei toivoakaan, että olisin ehtinyt kuvata. Mukava kattella, miten toiset onnistuu :)

 
At 12/7/06 11:22 ap., Anonymous Anonyymi said...

Upeat kuvat!

 
At 12/7/06 3:51 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hienoja kuvia tosiaan! Keisarinviittako, tämä lentävä ruskolilja? Ja tesmaperhonen vai papurikko? Nimillä tuntuu olevan merkitystä - haluaisi kai saada ne edes sanallisesti kiinni, kun ne muuten häviävät aina kun on pääsemässä riittävälle näköetäisyydelle.

 
At 12/7/06 5:05 ip., Blogger a-kh said...

Perhonen lentää, mutta saahan se lentää.

 
At 12/7/06 7:08 ip., Anonymous Anonyymi said...

Joo, perhoset on kyllä yleensä aika toivottomia. Itse olen huomannut että tesmaperhoset ei yleensä pidä edes siipiään auki. Eilen olin taas perhosmetsällä... satoa luvassa blogiini...

 
At 12/7/06 8:55 ip., Blogger Iines said...

Kiitos kommenteistanne!

Huomaan vaan olevani aika tietämätön perhosten nimistä. Olen sen lajin amatööri, että luulen monia oransseja perhosia edellen nokkosperhosiksi.. Keisariviitankin nimi oli kateissa, vaikka laji on tuttu näöltään. Perhosopas on peräti ostoslistalla.

 

Lähetä kommentti

<< Home