23.5.2006

Vieläkin Rubenin karvoja


Taas tämä tintti kerää Rubenin karvoja! Tuuletin toissapäivänä mattoa yläparvekkeella, ja tämä tintti kävi monta kertaa nokkimassa siitä koirankarvoja. Olin kyllä puistellut maton, mutta niin vain sen uumenista irtoaa koirankarvoja. No, löytyyhän joulukuusenpiikkejä huushollista joskus kesälläkin..

Kuva on otettu ikkunan läpi.

6 Comments:

At 23/5/06 12:28 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hei Iines.
Tänään olisi tarkoitus julkaista haaste- ja inspisblogi valokuvaajille. Sen nimi on Valokuvatorstai. Tervetuloa.

 
At 23/5/06 1:08 ip., Blogger Iines said...

Hienoa, vastasin jo sinun blogiisi jotain. Valokuvatehtävät kiinnostavat, samoin haluaisin elvytellä runosuontani... Tilaan blogit heti kun löydän ne!

 
At 23/5/06 5:53 ip., Blogger Kale said...

Nuo karvathan ovat tipusille tosi hyvää rakennusmateriaalia. Silloin kun itselläni oli vielä Lapinkoira huushollissa, niin keväisen karvanlähdön aikana vein kaikki harjatessa irtilähteneet karvat - varsinkin sen pehmeän sieltä turkin sisältä ja sitä tuli paljon - puunoksaan ikäänkuin paketoituna, niin se karvanyytti hävisi sieltä aika nopeasti. Monenlaista tipua kävi nyppimässä oman osuutensa sieltä. Toki osa meni tuuleen, mutta hämmästyttävän äkkiä se katosi sieltä.

 
At 23/5/06 6:08 ip., Blogger Iines said...

Kyllä vaan, tunnen monia koiraihmisiä, jotka harjaavat koiransa ulkona lintujen takia. Mikäs sen ylellisempää pehmuketta kuin koirankarvat. Siihen sitten vain joitan sulkia koristeeksi, niin naaras hyväksyy pesän ja ryhtyy munimaan.

 
At 23/5/06 6:48 ip., Anonymous Anonyymi said...

Valitettavasti vaan koirankarvat eivät sovi linnuille pehmikkeeksi, sanovat asiantuntijat. En kyllä muista miksi!
Tai kyllä linnut itse tietävät parhaiten?

 
At 23/5/06 7:19 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hyvää pesäainesta tipuille, niitä koirankarvoja löytyy monta vuotta vielä, niitä voi olla vaikkapa leivän päällä, meillä on ollut noita pitkäkarvaisia mäyräkoiria ja karvoja riitti.

 

Lähetä kommentti

<< Home