21.4.2006

Joella













9 Comments:

At 21/4/06 6:04 ip., Blogger Iines said...

No, tällaisia tänään, savinen joki vähän tulveilee kakkanruskeana.

Keskimmäisessä kuvassa on pientä söhröisyyttä, mutta siinä näkyy aika mukavasti tuo pienen ojan yhtyminen suureen jokeen, joten olkoon. Alin taas lienee aika tavanomainen, mutta olkoon esimerkkinä sommitteluharjoituksesta. (Ja KooTee, jos huomaat nämä, se jalusta jäi kotiin, kun olin pitkällä kävelylenkillä.)

 
At 22/4/06 3:31 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kato, Eurajokihan se siinä valtoimenaan.

 
At 22/4/06 7:03 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ei kai valoisalla kuvatessa sen jalustan mukanaolo ole niin kovin välttämätöntä. Kyllä noin aurinkoisella säällä valon pitäisi riittää ilmankin.

Tuossa jokeen yhtyvässä kuvassa pistin merkille hiukan ylimääräisiä elementtejä. Sähkölangat ja vasemman reunan talo eivät mielestäni tue ajatusta ja tuo vasemman alakulman pusikkokin näyttää vähän yksinäiseltä. Ehkä vähän toisenlainen asettelu olisi toiminut paremmin.

Ensimmäisestä en keksi juuri sanottavaa, mutta tuossa oksakuvassa on mielestäni vähän liikaa "tyhjää." Saastekuplien sijoittaminen aivan kuvan keskelle ei ole myöskään aivan mieleeni. Luohan se tuohon selvän rajan, mutta tässäkin olisin asetellut ehkä hiukan toisin.

 
At 22/4/06 7:21 ip., Blogger Iines said...

Eurajoki. :)

Aleksi, tuo on minun ongelmani, tuo taustan häirintä. Aina on jokin sähkölanka tai oksantynkä tai risukko pilaamassa asetelmaa, eikä minulla ole haluja ryhtyä laajamittaisiin savottahommiin.. :)

Samaa mieltä, viimeinen kuva on väritön ja laimea omaankin makuuni, mutta tuo vana on jäätikkölautta, ei saastetta, vaikka saastettakin toki tuossa joessa on. Samanlainen jäätikkölautta on tuossa toisessa kuvassa, tai niissä kaikissa.

 
At 23/4/06 10:19 ip., Anonymous Anonyymi said...

Minä en nyt pysty kommentoimaan luettuani tuon ihanan muistokirjoituksesi!

Yritän aamulla.

Kiitos, että olet jaksanut kurkkia sivuillani.

KooTee

 
At 24/4/06 7:23 ap., Anonymous Anonyymi said...

No, huomenta! Huonosti nukutun yön jälkeen annan lupaamaani kommenttia.
Ekaksi, nuo lintukuvasi olivat hienoja, ikkuna ei näissä häiritse. Kuvien tunnelma on tilanteeseen aivan loistava.

Näistä vesikuvista.. tuovat kyllä mieleen kevään tulon. Tommosta se tulvavesi on, ruskeaa ja sameaa. Kuvina ihan jees.Ei tuo sähköjohto tuolla pahasti häisitse, ei niitä oikein viitsisisi käydä katkomassakaan,sitäpaitsi nehän kuuluvat tuohon maisemaan?

Tuossa alimmaisessa risupuska häiritsee. Siitä olisi voinut saada rajaamalla ja hiukan kuvaa käsittelemällä ihan kivan. Kuten Aleksi sanoi näillä säillä pärjää kyllä ilman jalustaa ihan hyvin. Kaikki "lomani" aikana otetut kuvat joita olen blogilleni tuonut ovat olleet ilman jalustaa... se oli kotona. Tietysti jos haluaa käyttää pitkää valotusaikaa niin se on taas eri juttu se!

Täytyy tökätä tänne tuo blogini osoite jso vaikka joku muukin sinne joskus eksyisi=)

http://kuvajainen.vuodatus.net/

KooTee

 
At 24/4/06 10:53 ap., Blogger Iines said...

Itsekin tykkään niistä lintukuvistani. Jännää miten se lentoon nouseva lintu tallentui vanhingossa, sillä se oli maassa kun laukaisin.

Hienoja näpsyjä sinulla lomamatkaltasi. Itse tein eilen pitkän kävelyreissun eräässä suojellussa metsässä, mutta kuvat olivat kaikki niin risuisia ja värittömiä, että poistin ne, jaa pari taisi jäädä, katsonpa saanko niistä tähän yhtäkään.

 
At 24/4/06 2:25 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vai värittömiä, tuoppas ne näkyville ja käy katsomassa minun värittömiä uimakoppejani=)

KooTee

 
At 24/4/06 4:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kas vaan, kommenttilaskuri ei pelaa edelleenkään, kuten ei Bloggerkaan. Olen jo ladannut kuvat juttuun, mutta Blogger-palvelin seisoo nyt eikä juttua saa ulos.

Sinun uimakoppi-sarjasi oli hieno tutkielma saapuvasta keväästä, kesän odotuksesta.

Iines

 

Lähetä kommentti

<< Home