15.12.2005

Tänään lumisateessa

Uuden kameran muistikortti ja kameralaukku tulivat, siis saan ne huomenna postista! Tänään en viitsinyt lähteä enää ruuhkaan, kun on joulukorttien viimeinen halpispäivä ja posti arvatenkin täynnä. Sitä paitsi posti kannettiin vasta klo 14 jälkeen, kun olin jo ollut kauppareissullani.

Erittäin mukavaa kun sain palautetta alempana olevasta kuvakortistani. Lisää vaan, lunta tupaan! Luulen, että lukijatkin lukevat mielellään noita kommentteja, jotka eivät hymistele liikaa, vaan sanovat reippaasti, miten kannattaisi tehdä. Kiitos aleksille, joka arvioi juuri sitä seikkaa, josta itsekin olin epävarma.

Panen tähän tänään Konica Reviolla kuvatut pari nopeaa otosta, koska tilaajia on taas tullut yksi lisää. Onpa jotakin katsottavaa "mestarilaukauksia" odotellessa. Tässä on koirani Ruben, 12-vuotias dementoitunut vanha herra, joka sanoo kuvassa että "sanoitko sisälle... taisikin just lunta mennä korvaani..."



Oma kritiikkini: Hännänpää puuttuu... Lisäksi kuva ei ole aivan terävä. Ja missä koiran takajalat ovat? Muutama lumisadepilkku häikii..

Ja vielä, pieni taidepläjäys lumisista oksista, tunti pari sitten napattu:



Oma kritiikkini tästä kuvasta: Häiritsevää on talon nurkan näkyminen oikeassa yläkulmassa. Lisäksi oikeassa alakulmassa olevan oksan valkoinen häikäisee. (Valkobalanssi?)

2 Comments:

At 16/12/05 2:41 ip., Blogger Aleksi said...

Kyllä oksakuvassa valkobalanssi on ihan kohdillaan. Suurempi syy taitaa olla se, että nuo muutamat oksat ovat niin lähellä kameraa, että salama on polttanut ne puhki. Salaman tehoa voi muuten canonissa säätää, jos et käytä niitä valmiiksi määritettyjä ohjelmia.

Tuosta talon kulmasta olen samaa mieltä. Se hiukan vesittää muuten niin ihanan häiriintyneen oksasekasotkun.

 
At 16/12/05 3:26 ip., Blogger Iines said...

Totta, heikkouteni on aina ollut näpsiä liian läheltä - hallitsematta lähikuvausniksejä. Nyt aion opetella.

 

Lähetä kommentti

<< Home