1.12.2005

Opiskelutauko: Canon EOS 350D

No nyt se uusi parempi kamera tuli, joten seuraavia otoksia ei voi panna kameran syyksi. Tässä uusi kamera, jota opiskellaan hartaasti: Canon EOS 350D.

Aiemmat kuvat on otettu Konica Revio KD-420Z:lla, joka toimii edelleen taskukameranani. Varsin hyvä jokanaisenkamera sekin.

Ensi kuvat uudella kameralla ehkä jo tällä viikolla. Jos jollakulla tälle sivulle eksyneelle on tämä kamera, olisin kiinnostunut kuulemaan mielipiteitä siitä.

6 Comments:

At 5/12/05 11:43 ap., Blogger Stello said...

En tunne kys. kameraa, mutta suosittelen Steve's Digicams -saittia: http://www.steves-digicams.com ja sieltä kys. kameran arvostelua. Opiskelin itse omaa kameraani odotellessa sen toimintoja tuolta saitilta, ja siitä oli todella paljon apua. (Siellä on myös tasokas keskustelufoorumi)

 
At 5/12/05 11:54 ap., Blogger Iines said...

Kiitos vinkistä, Stello! Tutkin sivut.

Valokuvaaja Artur Gajevskilla lienee myös tällainen kamera, ainakin blogikuvasta päätellen. Näihin sivuihin kannattaa myös perehtyä ajan kanssa.

 
At 6/12/05 12:31 ip., Blogger Iines said...

Taitaa tulla pitkä koulutus tämän uuden kameran saloihin ja ensi kuvien julkistamiseen.

Olen nimittäin niin tumpelo, etten saa kamerasta kuvia ulos, koneelle, käsiteltäväksi, koska ohjelma pyytää aina uudelleen muistikorttia, jota en kuvatessani käyttänyt. Tietääkseni muistikortin käyttö ei ole pakollista, vaikka nyt sellaisen sitten tilasinkin.

Pitää vaan opiskella opsakirjaa hartaasti. Aivan selkeä se ei ole harrastajalle.

 
At 10/12/05 8:58 ip., Blogger Aleksi said...

Itsekin olen tuota samaa kuvauskojetta opetellut käyttämään. Jo ensimmäiset kuvatk saivat ixuksella otetut kuvat näyttämään kännykkäkameran tuotoksilta. Pidän kovin. Mielestäni vehje on alkuhankaluuksien jälkeen vielä suhteellisen helppokäyttöinenkin. Nappuloissa on selkeä logiikka, eikä sen ymmärtäminen ole kovinkaan vaikeaa. Pidän kovasti. Tosin muista järkkäreistä minulla ei ole kokemusta, joten en oikein voi vertailla.. Kuitenkin on varmaa, että tämänhetkiselle tasolleni tuo on jo liiankin laadukas vehje. Opeteltavaa on, ja paljon.

Käsittääkseni kamerassa ei ole laisin sisäistä muistia, joten kyllä siinä on tainnut käydä niin, että ottamasi kuvat ovat hävinneet bittiavaruuteen. Kuviahan voi kyllä ottaa, mutta ne eivät tallennu mihinkään. Vrt. ilman filmiä.

 
At 11/12/05 2:10 ip., Blogger Iines said...

No niin, eli muistikortti tarvitaan. Tilasinkin sen jo. Aika jännä, että myyvät sitä ilman muistikorttia, jos se kerran on pakollinen.. Ohjekirjassakin luki muistikortin kohdalla että valinnainen..

 
At 20/1/07 1:53 ip., Blogger Mikko Moilanen said...

ROFL, voi hyvä pyhä jysäys :-)

Taidankin ottaa kuvablogisi tutkimuskohteeksi, ja perehtyä siihen ajan ja ajatuksen kanssa.

 

Lähetä kommentti

<< Home